Fotokurs/-workshop 21. - 23. november 2014

Sted: Senja, Norway

 

Tema: Nordlys- og landskapsfotografi

Hovedfokus på nordlysopplevelser og kystlandskap i mykt novemberlys. Senja er en spektakulær øy i Troms, med svært variert natur. Noen kaller Senja for Norge i miniatyr. Regionen er den beste i Norge hva gjelder nordlys, hvor vi oftest får lyset rett over oss og i flere himmelretninger samtidig!

Dette blir en opplevelsesrik og lærerik workshop med fototurer til utvalgte perler i storslått natur og mykt novemberlys lørdag og søndag! Med mange mørke timer blir det også gode muligheter for nordlysfotografering, undervisning og etterarbeid med bilder.

Under kurset legges det vekt på å utvikle fotoforståelsen til bildedeltakerne, gjennom å kombinere gjennomtenkte komposisjoner med god teknikk. Fotogene og spesialutplukkete plasser for fotografering, samt kyndig veiledning vil bidra til dette. Gode og lærerike fotoforedrag for landskaps- og nordlysfotografering, og innføring/rettledning i etterbehandling av bilder inngår i kurset (Lightroom/Nikon capture NX/Photoshop).

Stemningsfulle lokaler i Valvågen i et nyrestaurert steinfjøs benyttes til samling og varmmat fredag (se bilder og program), fine lokaler på overnattingssted benyttes innedelen lørdag. Inkludert er alle måltider og overnatting på 1-2 manns rom i sjarmerende, gammelt våningshus (felles toalett/bad og kjøkken), samt felles transport t/r flyplass og all forflytning på Senja ifm. kurset (minibuss).    


Benytt muligheten for en spektakulær høstopplevelse i nord, og utvikle deg selv som fotograf!

 

Last ned hele kursprogrammet her

 

 

 

 

 

 

 

All images copyright Jan-Rune Samuelsen
Powered by PhotoDeck